Betalæsning

Du har sat det sidste punktum i dit manuskript, og måske har både kæreste, familie og venner læst det – og de har alle som én sagt, at det er godt!

Personlige relationer vil altid en det bedste, men det er ikke altid, at det er det bedste for dit manuskript. For at få en værdifuld tilbagelæsning, som du kan bruge til noget, er det en god idé at alliere sig med en forfatterkollega, en bibliotekar eller en professionel betalæser.

Jeg kan tilbyde betalæsning af dit manuskript. Jeg er selv forfatter til syv udgivelser og har udgivet på forfatterforlag, medudgiverforlag samt på eget forlag. Og ALLE mine udgivelser har været i hænderne på både redaktører/konsulenter og til sidst en korrekturlæser, inden manus blev leveret til grafikeren. Og ALLE mine udgivelser har modtaget en lektørudtalelse.

Ja, det kan være en dyr affære at betale eksterne redaktører og korrekturlæsere, men det kan være endnu dyrere (og frustrerende) for dig som selvstændig forfatter, hvis du brænder inde med hele dit bogoplag, fordi DBC grundet manglende kvalitet har valgt ikke at give din bog en lektørudtalelse.

Som betalæser læser jeg hele dit manuskript igennem og kommenterer undervejs, hvor der kan være grund til det. Det kan fx være, at:

  • teksten er uklar, og at jeg som læser ikke forstår, hvad forfatteren mener
  • teksten primært fremstår som tell frem for show
  • der er tendens til infodrop
  • der er tendens til namedrop
  • karaktererne ligner lidt for meget papfigurer frem for levende mennesker
  • dialogerne er for opstyltede og ikke ligner normalt talesprog
  • forfatteren har tendens til passivt sprogbrug i stedet for aktivt

Pris

Prisen afhænger af manuslængde og kvalitet. Jeg giver en fast pris efter at have skimmet hele projektet. Jeg læser og kommenterer gerne en prøve på 1-2 sider, inden vi aftaler endeligt.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger eller prisforespørgsler HER

Scroll to Top