Hvad der er dit …

E-bog udgivet 7. maj 2017  på Forlaget Lunden

Psykologisk drama om fortielser, løgne og tabuer. Hovedhistorien udspilles på mindre end et døgn og handler om den jaloux Alex og hans kone, Nadia.
Alex er mellemleder i et supermarked og Nadia er efter to børnefødsler ved at skabe sig et selvstændigt liv uden for familien.
Nadia og Alex vil inderst inde hinanden det bedste, men Alex er skizofren, og da han glemmer at tage sin medicin, får det fatale følger.

Anmeldelser

”… Forfatteren forstår at skildre denne deroute, så man kommer ind under huden på personerne, og portrættet af Alex, som lider nederlag på nederlag og har traumer fra barndom og ungdom, er fremragende… ”
Just Karsten, LEK200635

”Bogens opbygning minder lidt om filmen ’Pulp Fiction’, hvor man følger begge hovedpersoner forskudt og derved får historien fortalt i forskellige tempi. Langt hen ad vejen fungerer det rigtig godt – på samme måde som de mange flashbacks til hovedpersonernes fortid gør sig vældigt godt som spændingsopbyggende elementer, der på en god måde er med til at fastholde læserens opmærksomhed.”
Linda Gjaldbæk Hansen, Jydske Vestkysten

Forfatteren demonstrerer stor indføling med sine personer og deres tankerækker. Samspillet mellem personernes brudstykker af fortiden og deres handlinger i den løbende nutid komplementerer hinanden som brikker i et psykologisk puslespil.
En formidabel opfølgning til debutbogen: ”Sagde du noget, kælling?” Endnu mere intens, endnu tættere på personerne og umulig at slippe igen, når man først er begyndt.”
Anne Høybye, konsulent

“Som mand føler jeg mig kendt utrolig godt af dig som kvindelig forfatter. Du viser empati så langt ind i Alex at jeg er i stand til 100 procent at identificere mig med ham hele vejen igennem, også efter det er slået klik for ham.
Du rammer virkelig plet når kønnene er på hver deres planet.”
Martin Lund, Retskrivningspolitiet

Udgivet 1. gang som paperback på Attika i 2006

Find bogen på Bogpriser.dk

eller lån e-bogen på eReolen

lydbogen kan lånes her eReolen

Scroll to Top