Sagde du noget, kælling?

E-bog udgivet 25. maj 2017  på Forlaget Lunden

Mia glemmer alt om fornuft og ansvar for sine to døtre, da hun involverer sig i den charmerende, men uberegnelige Peter. Hun oplever en hidtil ukendt erotisk besættelse, som fører hende ud på et sidespor, hvor hun igen og igen lader sine egne grænser overskride.
Peters brogede opvækst lader sig ikke fornægte, og det varer ikke længe, før Mia er fanget i et net af løgn, selvbedrag og vold. Hun finder sig i konstante ydmygelser og hverken hører eller ser de faresignaler, som familie og venner prøver at gøre hende opmærksom på.
Hvornår overskrides grænsen, så man ikke ender i et voldeligt forhold? – Et spørgsmål, som alt for mange kvinder kan stille sig selv.

Anmeldelser

Tidens Kvinder: ”Melankolsk og eftertænksom efterårslæsning.”

Birthe Andersen, Fredericia Krisecenter: En velskreven social realistisk bog, der giver indblik i nogle kvinder, der frivilligt går ind i forhold, hvor de ydmyges konstant. Man kommer måske et skridt nærmere til at lære at forstå dem. Læs den selv – bogen kan stærkt anbefales.

Ruth Blichfeldt, Jubii Nyt om bøger: ”Meget fin personskildring, og en god historie om en kvindes psykiske undergang, det giver 6 gyldne ugler ud af 6 mulige!”

Det skrev Beth Høst, Lektørudtalelsen: … ”en hverdagshistorie med levende mennesker” og ”… fortalt letflydende og lige ud af posen. Minder om Suzanne Giese og Vita Andersens stil fra 70’erne, også i genre med nogen af Vibeke Marx’ historier.”

Udgivet 1. gang som paperback på Attika 2004.

Find den på Bogpriser.dk

eller lån den på eReolen
hvor den også er at finde som lydbog

Scroll to Top