Presse

September 2019

Bibliotekernes materialevurdering v/Dorte Tissot Hansen skriver bl.a.: Letlæste og lettilgængelige noveller, der ofte overrasker og i et enkelt sprog beskriver hverdagslivets mange valg og begivenheder.
 
Nordvestnyt og By & Land

Fin lille omtale af novellesamlingen ´Forfra´.

Marts 2019

Hans Peter Bech, forfatter:
Jeg skal ikke afsløre slutningen, men tommelfingerreglen om, at man skal tage benene på nakken, når man støder ind i en psykopat, den holder stadig. Det er blot svært, når psykopaten er en svoger, der har bortført ægtemanden og nu groft manipulerer denne for egen vinding. Det kan man ikke rende fra, men må forsvare sig imod.
En absolut læseværdig bog.

Hele anmeldelsen kan læses Goodreads

December 2018

Susan Søgaard, Hjerneskadeforeningen:
” … Ikke desto mindre findes der eksempler fra den virkelige verden på, at hensyns- og skruppelløse mennesker forsøger – og ofte har held til – at udnytte andre, når de er blevet slået ud af livet og er allermest sårbare. Derfor er bogens tema vigtigt.”

Hele anmeldelsen kan læses her

August 2018

Line, Goodreads: “Denne bog er (endnu) så underkendt … ikke alene er den, sagt populært, en pageturner, men denne historie er så vigtig!”

Line slutter anmeldelsen med at skrive “Alt i denne roman er yderst veltænkt – fra coverets illustrationer til ordspillet i titlen. “Broderparten” er den sande (og mere dramatiske og frygtelige) udgave af Jungersens “Du forsvinder”.

Hele anmeldelsen kan læses på Goodreads

Juni 2018

“Mage til medrivende – i ordets egentlige betydning – bog skal man lede længe efter!
I bogen berettes – uhyre velskrevet – om en pinefuld proces igangsat og styret af destruktive familierelationer.
Iflg. Joan Dansberg baserer bogens indhold sig på virkelige hændelser, hvilket bestemt ikke gør bogen mindre fængslende, for man føler, at man må vide, hvordan historien slutter.

Advarsel til fremtidige læsere:
Dette er en rigtig god bog, som kræver, at man som læser har god tid. Når man først har åbnet bogen og læst de første sider, er det svært at lægge den fra sig igen.”
Birgitte Hammer

April 2018

10.04.2018
Sanne Udsen, som er kendt for at interessere sig for psykopater, svindlere og økonomi, har skrevet en længere anmeldelse af min seneste roman, Broderparten, på sin egen hjemmeside. Anmeldelse samt betragtninger omkring værgemålsproblematikken kan læses her:

 02.04.2018
Sanne Udsen, forfatter og foredragsholder, skriver på Goodreads bl.a. “Bogens styrke er, at den er baseret på en virkelig og meget interessant historie: En hjerneskadet mand bliver offer for en familiekonspiration, der går ud på at franarre ham hans formue, og hans hustru må mere eller mindre hjælpeløst se til, mens et system, der egentlig er beregnet på at beskytte det enkelte individs rettigheder, på Kafkask vis kommer til at virke modsat hensigten.” Den fulde anmeldelse kan læses her
 
 

 

Februar 2018

26.02.2018
Bibliotekernes materialevurdering v/Helle Winther Olsen skriver bl.a.: “Parrets sidste tid bliver ulykkelig; en hensynsløs kamp mellem advokaterne og mellem Maria og systemet.”

26.02.2018
Anmeldelse fra Sidsesbogreol gav 4 stjerner ud af 5. Sidse skriver bl.a. “Der sker flere hovedrystende ting i bogen, hvor jeg selv kunne mærke at jeg blev helt vred, frustreret og harm og det er positivt når en bog kan give læseren så stærke følelser.
Forfatteren skriver godt, hvilket viser sig i hendes beskrivelser af både miljø, personer og følelser men bestemt også i dialogerne, som jeg fandt troværdige og velkonstruerede. ” Du kan læse hele anmeldelsen her

26.02.2018
Anmeldelse fra Bognørden gav 4 stjerner. Stina skriver bl.a. “Så, selv om jeg synes det litterære trænger til en opstrammer, så er det her en bog jeg ikke rigtig kunne lægge fra mig, og bogen skal have en varm anbefaling. Først og fremmest for at kaste lys over systemernes fejl og mangler. Dernæst tænker jeg, at bogen kan bruges til skræk og advarsel, for uagtet, hvordan vægtskålene med fiktion og nonfiktion er fyldt, så tegner Broderparten et grusomt billede af kynisme. Tankevækkende, vedkommende og vanvittig vigtig – læs den. Den fulde anmeldelse kan læses her

21.02.2018
Ugeavisen Odsherred – omtale kan læses her

20.02.2018
By u0026amp; Land – rigtig flot omtale af “Broderparten”.

16.02.2018
Nordvestnyt – pæn omtale af den kommende udgivelse af “Broderparten”.

Scroll til toppen