Korrekturlæsning

Du kan ikke læse korrektur på din egen tekst, fordi du ved allerede, hvad der skal stå.

Derfor er det let at overse de småfejl, der måtte være. Men læseren ser dem – og bliver måske irriteret, hvis der er mange.

Du har formentlig brugt måneder eller år på at skrive en fantastisk spændende historie. Derfor er det virkelig ærgerligt, hvis dine læsere lægger bogen fra sig på grund af småfejl, kommafejl og sjuskefejl.

Men det kan der gøres noget ved!

Korrekturlæsning - hvad koster det?

Sidste tjek før aflevering til grafikeren/forlaget:

Hvis du udelukkende skal have friske øjne på de sidste kommaer, punktummer og rettelse af slå- og stavefejl, er prisen 25 kroner pr. normalside. En normalside svarer til 2.400 anslag inkl. mellemrum.

Sprogvask - indhent tilbud

Hvis du også ønsker sprogvask, d.v.s. aflusning af fyldord, forkert sprogbrug, ensretning af stavemåde af fx navne, steder o.lign. kan jeg klare denne opgave. Jeg retter også stort/lille begyndelsesbogstav, indrykning/udrykning af tekst i afsnit, ensretning af dialog-tegn m.v.

Pris kan gives efter jeg har skimmet dit manus.

Tilbud/arbejdsgang

Ved indgåelse af aftale giver jeg fast pris på hele opgaven. Priser er altid inkl. moms og jeg giver dig en cirkadato på aflevering.

Jeg arbejder på den måde, at jeg retter i din Word-fil, hvorefter jeg returnerer den til dig, og så kan du acceptere eller afvise mine foreslåede rettelser.

Naturligvis behandler jeg din tekst som fortroligt materiale.

Jeg benytter det grammatiske komma.

Du kan kontakte mig for yderligere oplysninger og forespørgsler ved at trykke HER

Scroll to Top